Storingsmonteur Elektro dagdienst

Bedrijfsprofiel

Ben je een ervaren onderhoud- storingsmonteur? Wil je een vaste fulltime functie in de dagdienst? Reageer dan snel. Onze opdrachtgever is een solide organisatie in de omgeving van Doetinchem. Een prachtig familiebedrijf, waar samenwerking hoog in het vaandel staat! Heb je ervaring in de kunststof industrie dan is dat zeker een pré.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever is een informele organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in medewerkers en machines.

Functie omschrijving

Als Allround monteur (WTB+E) ben je verantwoordelijk voor
zowel het mechanisch als elektrotechnisch onderhoud aan het machinepark. Ook het (mede) ontwikkelen en optimaliseren van machines is onderdeel van je functie:

– Uitvoeren van inspectief, preventief en periodiek onderhoud
– Correctief onderhoud van analyse tot het oplossen acute storingen
– Uitvoering van reparaties en modificaties
– Je bent resultaat gericht
– Je kunt goed samenwerken en zelfstandig opereren

Jouw pro-actieve houding is een dagelijkse bijdrage voor het verder optimaliseren van het onderhoud.

Wat vragen wij?

Voor de vacature van Medewerker Technische Dienst zoeken wij een enthousiaste kandidaat die zichzelf herkent in het volgende profiel: - Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (WTB, Elektrotechniek of Mechatronica). - Je hebt passie voor techniek - Je bent nauwkeurig, inventief, creatief en probleem oplossend.

Wat bieden wij

Voor deze functie biedt onze opdrachtgever een veelzijdige technische functie in dagdienst. Uitstekend salaris tussen € 2.800,- en € 3.200, en een eindejaarsuitkering. Reiskosten vergoeding en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een jaarcontract met ambitie voor een vast dienstverband Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen door het volgen van studies en/of cursussen.Heb je interesse? Stuur dan je CV naar info@technicinu.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ron Vos op nummer 06-38765840